Recent, am avut onoarea sa livram ghiduri audio profesionale și înregistrări istorice în 3 limbi, pentru Cetatea Medievală din Agnita, Sibiu. Aici, vizitatorul nu doar ascultă înregistrările în caști. Audioghidul îl teleporteaza și vizual în istorie. În timp ce asculta inregistarile în caști, pe ecran îi sunt afișate imagini reprezentative. Practic, il ajuta să se orientează ușor pe traseu, într-un tur autoghidat. Să descopere istoria complexă. Sa asculte poveștile fascinante ale Cetățîi Medievale din Agnita. Poate cel mai inedit obiectiv turistic, recent inclus in Circuitul Bisericilor Fortificate.
”Nu este nici o parte a Transilvaniei mai frumoasă şi mai roditoare decât cea pe care locuiesc saşii”
– nota un călător francez pe la sfârşitul secolului al XVI-lea.
Tranformam orice text istoric în povesti captivante, în orice limbă
Pentru a da voce poveștilor scrise, am lucrat cu voiceoveri cu experiență în documentare istorice. Am înregistrat informații în 3 limbi: română, germană și engleză. Le-am incarcat in ghidurile audio Astfel, am obținut povesti istorice bogate și bine documentate. Povești care aduc un plus de profunzime și înțelegere pentru fiecare colț al cetății. În consecință, garantăm că vizitatorul se vă conecta personal la traseu. Vă trai o experiență de vizitare pe care o va povesti tuturor.
Folosirea aparatelor e simplă. La pornirea pe traseu, vizitatorii selectează limba în care să asculte informațiile. Aleg limba dorită dintre română, germană și engleza. Ințeleg astfel în profunzime fiecare detaliu al cetății. Informațiile în mai multe limbi nu numai că facilitează o experiență culturală diversificată. Dar și deschide porțile către o audiență internațională.
Prin toate aceste beneficii, audioghidul devine un ajutor de neînlocuit pentru cei care vizitează orice obiectiv. Deci, si pentru turistii care au de gand sa viziteze Cetatea Medievală din Agnita. Pentru ca transformă o simplă plimbare prin zidurile cetății într-o călătorie captivantă, educativă și personalizată. Este o modalitate modernă de a face legătura între vizitatori și bogăția culturală și istorică a acestui monument remarcabil.”
Cetatea Medievală din Agnita, monumentul central al orașului, s-a transformat într-un simbol al Transilvaniei. Și într-un obiectiv turistic deosebit de important. Cu potențial masiv de a atrage turiști din toată lumea. Ansamblul este inclus în Circuitul Bisericilor Fortificate. Construita între 1490 și 1525 pe fundația unei bazilici romanice, biserica dispune de trei ziduri de fortificație și patru turnuri ale breslelor: Dogarilor, Fierarilor, Croitorilor și Cizmarilor. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, biserica a servit ca adăpost pentru 150 de lăzi cu cele mai valoroase piese ale Muzeului Brukenthal.
Cetatea Medievală din Agnita – o destinație pregătită acum să atragă turiști din toată lumea
Text audioghidaj.
Când veți vizita Agnita vei vedea cum casele străvechi se întindeau cu fațade mândre către stradă, dezvăluind bogăția prin numărul elegant de ferestre. În curțile înguste, poarta simetrică ascundea povestea bunicului, care, din generozitate, lăsă ‘curtea’ fiului său. Intrarea în acest colț de rai era o poartă arcuită din cărămidă, numită ‘Türchen’, o ușiță magică pentru oameni, adesea parte distinctă sau integrată în porțile mari ale timpului.”
Experiența Amro Electronic Grup: soluții audioghid pentru 30 + muzee, biserici, cetăți, case memoriale.
De-a lungul celor 20 de ani, noi Amro Electronic Grup am adus în piață multiple soluții audio care să simplice ghidajul turiștilor. Pentru vizitele autoghidate, oferim peste 10 modele de aparate audioghid cu înregistrări în multiple limbi. Unele funcționează în modul automat. Practic, turistul nu e nevoit să apese niciun buton pentru a fi ghidat pe traseu. Informațiile sunt declanșate automat în caști de senzorii radio plasați strategic pe traseul de vizitare.
Descopera aici modeul de aparat audioghid automat cu senzori.
Cele mai frecvente cereri sunt pentru aparatele audioghid manuale. Acestea sunt operate de turist, prin apăsarea tasturii. Fie folosesc codurile numerice plasate pe traseul de vizitare. Fie folosesc tastatura și ecranul pentru a alege înregistrările dorite în ritmul propriu.
Descoperă aici care este cel mai îndrăgit audioghid de către muzeele din Romania: Aparat audioghid manual
Pentru ghidajul live al grupurilor de turiști, ajutam muzeele și ghizii turistici cu sisteme portabile tour guide. Personalizam fiecare proiect. Oferim aparatura profesionala și accesibila. Rezolvam instant orice problema de comunicare la distanta. Astfel, cu un microfon și caști receptoare portabile ghidul vorbește relaxat chiar și cu turiști aflați la 150 de metri distanta.
Descoperă in magazinul nistru online un exemplu de sistem tour guide complet cu microfon, caști și încărcător profesional. sisteme tour-ghide pentru ghidajul live al grupurilor de turisti.
Ai nevoie de o solutie prin care sa informezi eficient turistii? Hai sa ne auzim!
Obisnuim sa oferim mai mult decat se asteapta clientii. Si asa facem diferenta in piata. Sa ne aleaga clientii pentru ca garantam calitatea si solutii accesibile. Scrie-mi acum in chat-ul de mai jos cum te pot ajuta.
Ne-au ales:
Muzeul de Arta – Platul Culturii iasi – da clic aici ca sa citesti articol
Muzeul Tarii Crisurilor
Muzeul Constantin Brancusi
Mănăstirea Aninoasa
Casa memoriala Dr. Ctin Vasiliu – Ploiesti
Biserica din Coasta
Manastirea Jercalai (Prahova)
Mănăstirea Negru Vodă (Campulung)
Biserica Sf Nicolae (Glogova)
Biserica ”Nașterea Maicii Domnului” din Sibiciu de Sus
Basilica Travel (pelerinaj ecumenic)
Paralela 45 (turism)
Muzeul de Mineralogie Baia Mare
Circuitul Bisericilor de Lemn”- Maramures
Muzeul de Arta Contemporana – Palatul Parlamentului – Bucuresti;
Muzeul Literaturii Romane – Bucuresti;
INFO Centrul Timisoara – Timisoara;
Muzeul de Carte Veche –Tg. Mures;
Muzeul National al Unirii – Alba Iulia ;
Teatrul German de Stat – Timisoara;
Teatrul Mic – Bucuresti;
Institutul Cultural Roman (ICR) – Bucuresti;
Centru Cultural “Nicolae Mnolescu” – Breaza Prahova;
Muzeul Brailei – Braila;
Muzeul Tarii Fagarasului Valer Literat – Fagaras;
Muzeul Olteniei – Craiova;
Muzeul Casa Muresenilor – Brasov;
Galeria Raphael – Bucuresti;
RATB – Circuit vizitare Bucuresti;