Noutati Amro Grup

Amro Electronic Grup si sonorizarea ZEN de la Zen Sushi

amro-electronic-grup-sonorizarea-zen-sushi

Sonorizarea ZEN vine de la Amro Grup. Mergi la Zen Sushi pentru a te bucura de mancarea jponeza delicioasa si muzica difuzata ZEN!

Zen Sushi este un loc linistit, in care te poti deconecta si delecta cu preparate traditionale japoneze; are un interior amenajat cu gust, in traditia nipona, dublat de o atmosfera calma, primitoare. Instalatia de sonorizare din acest loc este in acelasi spirit si performanta dar discreta un insotitor placut in experienta culinara.

Amro Electronic Grup este responsabil pentru dotarea cu sisteme de sonorizare in trei locatii Zen Sushi; echpamentele audio furnizate, marcile Proel si IC Audio, au reprezentat acel ingredient necesar pentru obtinerea unui ambient atat de special. Tocmai pentru a evalua nevoile unice ale fiecarui spatiu, este necesara consultarea unui specialist. Acesta va gasi solutiile ideale de sonorizare ambientala pentru fiecare locatie in parte.

Clientii Amro Electronic Grup beneficiaza intotdeauna de consultanta si instruire. Atat in alegerea echipamentelor audio, cat si cu privire la intretinerea acestora. O alternativa la fel de sigura este si alegerea unui sistem de sonorizare ambientala compact. Acesta poate fi adaptat in majoritatea restaurantelor cu terase.

Echipamentele potrivite pentru sonorizarea ZEN!

Proel ACDT180 e un amplificator combo de 180W cu mixer, CD player, mp3 player si radio AM/FM. Compact si multifunctional, este extrem de util in orice instalatie de sonorizare ambientala. Sau sisteme de adresare publica, ce presupun difuzarea continua de muzica si anunturi.

Proel XE 65CT e o boxa de tavan pe 2 cai, de 20W/100V, care se integreaza perfect in sisteme audio. Este excelenta si pentru sistemele public address.

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 este o coloana de sunet de 10 W, pentru instalatii de sonorizare 100V. Difuzorul este rezistent la apa, are un indice de protectie ridicat (IP66) si poate fi utilizat cu succes in sistemele de sonorizare exterioare si cele de sonorizare ambientala pentru terase.

Proel TRV 60B – Este un controller de volum audio, cu 5 pozitii de atenuare, montaj ingropat, dedicat sistemelor de sunet pe linie de 100V.

Proel TRV 120B – Este un atenuator de volum 120W/100V, prevazut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj ingropat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.