Noutati Amro Grup

Benzinăriile Rompetrol echipate cu instalații de sonorizare Proel

benzinariile-rompetrol-sonorizare-proel

Benzinariile Rompetrol a ales instalații de sonorizare de la Amro Grup pentru echiparea benzinăriilor din toata țara, cu planuri de a extinde investiția și în Europa. Pentru acest client, s-a urmărit configurarea unui sistem audio cât mai ușor de utilizat care să poată acoperi acustic interiorul și exteriorul stațiilor de alimentare.   

Sistemul audio furnizat la benzinariile Rompetrol este prevăzut cu posibilitatea de reglaj al volumului independent la interior și exterior. Instalația de sunet include și surse de muzică tip media player compact, de tip  ATMP160XL cu   USB, SD card, Bluetooth și radio FM.

O componenetă aparte și extrem de utilă a sistemului este funcția de prioritate vocală; atunci când se transmit și mesaje vocale de la microfonul de anunțuri, muzica se oprește automat.

Sistemul audio alcătuit pentru benzinariile Rompetrol nu este același în toate locațiile, difuzoarele fiind alese ținând cont de fiecare stație în parte. În linii mari, la interior s-au montat boxe in tavan de tipul XE65CT sau pendant de tipul CSB10. Iar la exterior, s-a optat pentru proiectoare de sunet rezistente la intemperii PR30PL.

Brand integrat: Proel (Italia)

Proel produce și distribuie în toată lumea sisteme audio și de iluminat, instrumente muzicale și accesorii, de peste 26 de ani. “Made in Italy” este standardul de calitate deja binecunoscut în rândul clienților și distribuitorilor din întreaga lume.

Nu ai gasit ceea ce cauti?

Contacteaza inginerii nostri la 0744-518-939 si impreuna gandim sistemul audio perfect pentru aplicatia, nevoile si bugetul tau. Garantam solutiile!

Lasă un răspuns