Noutati Amro Grup

Implementarea unui sistem audio profesional in biserica – marturiile unui preot

implementare-sistem-audio-biserica-marturii-preot

Când implementezi un sistem audio profesional in biserica, cel mai important lucru este discuția cu preotul care slujește acolo. Astfel afli nevoile, provocările și problemele cu care se confruntă un lăcaș de cult în timpul slujbelor.

Aceste aspecte au fost dezbătute de specialiștii de la Amro cu foarte mulți preoți de-a lungul anilor. Vă prezentăm o discuție cu unul din preoții cu care am lucrat, despre implementarea unui sistem audio profesional in biserica. Povestea este relatată de preotul unei biserici recent sonorizate, care împărtășește experiența procurării unei instalații de sunet.

De ce este nevoie de un sistem audio profesional in biserica?

Datorită numărului mare de enoriași care participă la slujbe, sunt nevoit să ridic vocea pentru a mă face auzit. E o provocare și pentru că majoritatea sunt persoane mai în vârstă care se confruntă și cu dificultăți auditive. Pentru a rezolva această problemă în mod profesionist, am inceput să caut un sistem de sonorizare. Scopul este să fiu auzit și înțeles din orice unghi, atât eu, cât și corul bisericii.

Identificarea unui furnizor

După câteva încercări am găsit site-ul amro.ro, unde am întâlnit foarte multe informații utile. Astfel am înțeles cam ce echipamente ar fi necesare în biserică, chiar dacă nu sunt prea familiarizat cu domeniul audio. Am sunat la Amro Grup și după prima discuție am realizat că vorbesc cu profesioniști, care cunosc nevoile unui lăcaș de cult. Am planificat vizita la biserică, ”site visit” cum spun ei, pentru a vedea care sunt posibilitățile și cerințele spațiului.

Care este soluția potrivită?

După câteva teste și simulări audio, am primit o ofertă personalizată. Adică o propunere de instalație audio construită special pentru biserica noastră, alături de prețul acestui sistem. Legat de preț, am fost surprins să aflu că nu costă mult să sonorizezi profesionist o biserică. Am primit, de asemenea, garanția că în sfârșit voi fi auzit clar și limpede de toți enoriașii. A urmat instalarea echipamentelor, lucru dificil într-un lăcaș de cult unde există picturi murale, iconostas și alte detalii specifice care trebuie conservate și îngrijite. Din fericire, totul a mers foarte bine!

Instalarea unui sistem audio profesional in biserica -concluzii finale

În final, pot spune că sunt pe deplin mulțumit de această instalație de sonorizare. Însa cei mai multumiți sunt enoriașii care pot asculta și auzi slujba clar,  fără probleme. Singurul regret este că nu am implementat mai devreme această soluție de sonorizare, cu toate beneficiile pe care le aduce bisericii și comunității.

Sistemul de sonorizare din biserica este compus din boxe pentru interior și la exterior proiectoare de sunet cu rezistență la intemperii. Microfon tip lavalieră pentru mobilitate, microfon fix pentru cor și amplificator audio pentru întreaga instalație.

Iată cum se desfășoară procesul de implementare a unui sistem audio profesional in biserica; de la conștientizarea necesității lui până la a vedea propriu-zis beneficiile pe care le aduce.

Aveți nevoie de un sistem audio profesional in biserica sau vă gândiți că e timpul să îl schimbați pe cel vechi? Vă așteptăm să discutăm despre soluțiile pe care vi le putem oferi. Suntem aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.