Studii de caz

Sistemul de sonorizare din Cora City Park Mall furnizat de Amro Grup. 2 branduri integrate.

Sistemul de sonorizare din Cora City Park Mall Constanta furnizat de Amro Grup studiu de caz

(Studiu de caz – sonorizarea unui hypermarket mare)

Introducere: O sonorizare ambientala în spațiile comerciale joacă un rol esential. Creaza o atmosfera placuta si ajuta la transmiterea de anunturi relevante către clienți. În acest studiu de caz, vom explora un proiect de sonorizare complex. Amro Grup a proiectat si furnizat echipamente audio profesionale. Practic, un sistem certificate EN care asigura muzica ambientala si difuzarea de anunturi in Hipermarketul Cora din mall-ul City Park din Constanța.

Descrierea proiectului: nevoia de sunet in magazin

Hipermarketul Cora din Constanța este unul dintre cele mai mari centre comerciale din zonă, oferind o gamă largă de produse și servicii pentru clienți. Amro Grup, o companie specializată în soluții de sunet și comunicare, a proiectat un sistem de sonorizare personalizat pentru Hipermarketul Cora, ținând cont de specificul și nevoile acestuia. Echipa de specialiști a analizat în detaliu suprafața și structura hipermarketului, precum și fluxul de clienți, pentru a identifica cele mai bune soluții tehnice.

Ce echipamente de sunet am integrat in hypermarketul Cora

Am integrat un mix de ehipamentele audio profesionale de la doi producatori specializati: PROEL SPA din Italia si IC AUDIO din Germania. Instalatia de sunet corespunde standardelor internationale de avertizare si evacuare vocala in situatii de urgenta.

Amplificatoare puternice care asigură o reproducere clară și fidelă a sunetului în întregul hipermarket. Amplificatoarele de sunet puternice asigură o amplificare clară și puternică a sunetului în întregul spațiu al hipermarketului. Sursele profesionale de muzică permit redarea muzicii de fundal în mod continuu, creând o atmosferă plăcută pentru clienți.

Boxe și difuzoare profesionale strategic amplasate în diferite zone ale hipermarketului, pentru a asigura o acoperire uniformă și o calitate optimă a sunetului. Cu peste 500 de difuzoare audio, inclusiv boxe de perete, difuzoare horn, proiectoare de sunet, difuzoare sferice și de tavan fals, sistemul de sunet este proiectat pentru a acoperi întreaga suprafață a hipermarketului. În plus, sistemul audio este echipat cu amplificatoare de sunet puternice, surse profesionale de muzică și baze microfonice pentru anunțuri.

Sistemul de difuzoare este format dintr-o combinație de boxe de perete, difuzoare horn, proiectoare de sunet, difuzoare sferice și de tavan fals. Această varietate de difuzoare permite distribuirea uniformă a sunetului în întregul hipermarket, asigurând o calitate audio excelentă în fiecare zonă.

Microfoane tip baza anunturi pentru personalul hipermarketului, pentru a facilita comunicarea internă și coordonarea activităților.
Un sistem de control centralizat, care permite gestionarea și reglarea sunetului în funcție de nevoile specifice ale fiecărei zone.

✔ Monitorizarea și alarmarea eficientă: Pentru a asigura o monitorizare atentă a întregului sistem de amplificare, Amro Grup a implementat centrale MATRIX digitale EVAC (EV 5000 Centrala Digitala Master). Aceste centrale sunt proiectate pentru a oferi o alarmare eficientă în conformitate cu standardul EN 60849.

Centralele EVAC 5000 au mai multe funcții importante, printre care se numără:

• Verificarea integrității liniilor de difuzoare, astfel încât mesajele să poată fi transmise în întregul hipermarket în caz de alarmă.

• Verificarea statusului amplificatoarelor audio și trecerea automată pe amplificatoarele de rezervă în caz de defectiune a celor principale.

• Difuzarea rapidă a mesajelor de avertizare în zone specifice sau în întregul spațiu în caz de pericol.

• Conectarea cu centrala anti-incendiu pentru difuzarea de mesaje de alarmare automate și evacuarea rapidă a persoanelor în caz de alarmă.

Care au fost beneficiile implementării sistemului de sonorizare in supermarket

Implementarea sistemului de sonorizare Public Address de către Amro Grup la Hipermarketul Cora din Constanța a adus numeroase beneficii atât pentru clienți, cât și pentru personalul hipermarketului. Acestea includ:

  1. Experiență de cumpărături îmbunătățită: Sunetul clar și plăcut contribuie la crearea unei atmosfere plăcute și relaxante pentru clienți, sporind astfel satisfacția acestora în timpul vizitei la hipermarket.
  2. Comunicare eficientă: Sistemul de microfoane și stații de emisie-recepție facilitează comunicarea rapidă și eficientă între angajați, asigurând o coordonare mai bună a activităților și o rezolvare mai rapidă a problemelor.
  3. Informare și publicitate: Prin intermediul sistemului de sonorizare, hipermarketul poate transmite informații relevante despre promoții, oferte speciale sau evenimente în desfășurare, ajutând astfel la creșterea vizibilității și a vânzărilor.
  4. Flexibilitate și control: Sistemul de control centralizat permite personalului hipermarketului

Despre proiect: Hypermarketul Cora din City Park Mall este o investitie de peste 58 de milioane de euro, are o suprafata totala de cca. 18.000 de mp, acesta include hypermarket-ul propriu-zis si galeriile comerciale pentru aproximativ 50 de magazine.

Experienta Amro Grup

Proiecte similare de sonorizare și adresare publică: Amro Grup, prin experiența și expertiza sa, a realizat și alte proiecte de sonorizare și adresare publică în diverse locații din România. Printre acestea se numără Mall Sun Plaza și Complexul Mall Băneasa Shopping City din București, Cora Hypermarket din Drobeta Turnu-Severin și Bacău, precum și sediile Carrefour din Cluj, Iași, Brăila, Suceava, Pitești și Sibiu. Consulta lista noastra de referinte aici.

Ai un proiect de sonorizare pentru magazin?

Hai sa descoperi ce avantajoasa e propunerea noastra!

♬ 0749190532

Lasă un răspuns