Noutati Amro Grup

STIAI CA Bohemian Rhapsody…

Queen-Greatest-Hits

Bohemian Rhapsody este o melodie scrisa de Freddie Mercury si inregistrata in original de formatia Queen. Piesa apartine de albumul „A Night at the Opera”, aparut in 1975?

Este o melodie de o mare complexitate, grupul recurgand la mai multe stiluri muzicale. Cuprinde balada, solo de chitara, elemente de opera, iar in final melodia se incheie in stil heavy metal.

Bohemian Rhapsody este una din melodiile formatiei Queen de mare succes. Si una care este constant reluata de catre statiile de radio din intreaga lume. Pana in ziua de azi acest hit este foarte indragit peste tot in intreaga lume. Si o melodie cantata in mai toate concursurile de muzica si barurile de karaoke de pe mapamond.

La doar doi ani de la lansare a fost declarata „Cel mai bun single al ultimilor 25 de ani”. Succesul piese a fost unul neasteptat, fiind o melodie extrem de neobisnuita pentru acea vreme. Asta in principal fiindca nu se incadreaza strict intr-un stil anume.

Casa de discuri si apoi moderatorii de la posturile de radio au criticat faptul ca e prea lunga. Argumentand ca nimeni nu va sta sa o asculte pana la capat si mai ales fiindca are elemete de opera. Ceea ce fanii rock-ului nu prea agreaza. Insa, surpriza a fost fenomenala pentru toti cand s-au convins de succesul pe care l-a avut foarte rapid.

De multe ori se spune despre Bohemian Rapsody ca ar cuprinde cel putin trei melodii distincte, intrerupte si apoi reluate, impletite intr-un ansamblu armonios.

Un mod foarte placut de a asculta Bohemian Rhapsody este la castile Proel! Amro recomanda impreuna cu sistemul audio portabil FREE8LT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.