Aparitii media

Audio Ghiduri la Muzeul Olteniei Craiova in 2014

Audio Ghiduri la Muzeul Olteniei Craiova Feb. 2014

Cei care trec pragul Muzeului Olteniei pot renunta la clasica vizita de grup, optand pentru o experienta interactiva, individuala. Cea cu audio ghiduri cu informatii preinregistrate in romana, engleza si franceza.

Universul si misterele lui, speciile protejate din regiune, ceramica olteneasca, costumulul popular specific zonei . Ritualurile de nunta, sunt doar cateva dintre tematicile abordate, pe care turistii le pot asculta in format mp3. In timpul vizitei la cele doua expozitii muzeale din cadrul sectiilor de Stiinte ale Naturii si Etnografie.

Fiecare turist primeste un aparat de ghidaj pe care sunt preinregistrate informatiile. Iar cu ajutorul tastaturii alfanumerice, acesta alege si asculta informatiile in limba dorita. Vizita devenind planificata in ritm propriu, independenta de personalul angajat al institutiei.

Oricand, informatiile se pot derula inainte si inapoi. Volumul se regleaza la nivelul confortabil fiecarui utilizator in parte, fara ca cesta sa se inghesuie pentru a auzi explicatiile.

Cu un design similar telefoanelor mobile, audioghid este extrem de usor de folosit inclusiv de catre copii. “Cu aparatul s-a descurcat si o fetita de 10 ani” declara Dl. Aurelian Popescu, seful Sectie de Stiinte ale Naturii.

Amro Grup, specializat in echipamente audio profesionale, furnizorul de audio ghiduri pentru Muzeul Olteniei, spune ca aceste aparate reprezinta o unealta interactiva. Una capabila sa ofere o experienta placuta si totodata, sa satisfaca nevoia de cunoastere a celor care viziteaza muzeul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.