Aparitii media

Sonorizarea Stadionului Astra Giurgiu in portofoliul AMRO (2014)

sonorizarea stadionului astra giurgiu amro grup

Stadionul Marin Anastasovici este recunoscut pentru echipa de fotbal care evolueaza pe acest teren, Astra Giurgiu. Acesta a fost recent echipat cu sistem pentru conferinta audio si sonorizare. Amro Electronic Grup a furnizat echipamentele necesare pentru sonorizarea stadionului.

Pentru intalniri oficiale si discutii a fost instalat un kit de conferinta wireless (DWSKIT). Acesta este fabricat special pentru salile de sedinte ori consiliu. Acesta este compus dintr-o unitate centrala cu patru canale radio si 4 baze microfonice.
In functie de numarul de participanti kit-ul permite extinderea ulterioara cu pana la 6 centrale si 24 de microfoane, functioneaza in banda UHF (multicanal), fiind prevazut cu un sistem antiinterferente ce garanteaza o comunicare clara, fara probleme.

Instalatia pentru sonorizarea stadionului include un mixer cu 8 canale, procesor de efecte pe 24 biti, 256 preseturi, DSC , EQ 3 benzi si doua incinte active pe 2 cai, cu 8″ + 1″, putere 250 + 50 Wati fiecare, SPL 122 dB si suporti tip trepied reglabili, pentru boxe. La acestea se adauga cablurile si conectica necesare: conectori xlr, cabluri de microfon, cabluri multicor.

Informatii complete privind echiparea salilor de conferinta cu sisteme audio profesionale, ecrane de proiectie, echipamente de vot si conferinta puteti gasi aici.

Articol integral -> livepr.ro

Lasă un răspuns