Noutati Amro Grup

Restaurantul Wiener Wurst echipat cu sistem de sonorizare ambientala

sistem-sonorizare-ambientala-la-wiener-wurst

Restaurantul Wiener Wurst din Bucuresti a fost dotat cu un sistem de sonorizare ambientala de la Amro Electronic Grup    

Unde este Wiener Wurst?

Situat in Centrul Vechi al Bucurestiului, restaurantul Wiener Wurst ne intampina cu delicatese germane si austriece; este execelent pentru zilele de vara in care cautam un loc placut, cu mancare gustoasa, bere rece si muzica buna. Sistemul de sonorizare furnizat de Amro Electronic Grup sporeste atmosfera calda si primitoare prin felul in care este difuzata muzica.

Specialistii de la Amro Grup au gasit si pentru aceasta locatie solutia de sonorizare optima, pentru rezultate execelente. Pe langa faptul ca veti gasi echipamente audio profesionale, marca Proel si IC Audio, Amro Grup, ofera si indrumare profesionista. Astfel, veti oferi clientilor cele mai bune conditii in restaurantul sau cafeneaua dumneavoastra.  

Daca sunteti in cautarea unei instalatii de sunet performante, Amro Grup distribuie si sisteme de sonorizare compacte. Sisteme cu toate componentele necesare unui restaurant cu terasa, incluse si pregatite pentru instalare.

Echipamentele integrate in sistemul de sonorizare ambientala

Proel ACDT180, un amplificator combo de 180W cu mixersi, mp3 player si radio AM/FM. Compact si multifunctional, este extrem de util in orice instalatie de sonorizare ambientala.

Proel XE 65CT esteste o boxa de tavan fals de 20W/100V, pentru instalatii de sunet Public Address. Respectiv difuzare de muzica ambientala in restaurante, cafenele etc.    

IC Audio TS-C 10-300/T EN 54 – Este o coloana de sunet de culoare gri, putere10 W, pentru integrarea in instalatii audio ambientale pe linie de 100V. Difuzorul este rezistent la apa, are un indice de protectie ridicat (IP66) si poate fi utilizat cu succes in sistemele de sonorizare exterioare si cele de sonorizare ambientala pentru terase.  

Atenuatoare de volum – un must pentru restaurante!

Proel TRV 60B – Este un controller de volum audio, cu 5 pozitii de atenuare. Are montaj ingropat, dedicat sistemelor de sunet pe linie de 100V.  

Proel TRV 120B – Este un atenuator de volum 120W/100V, prevazut cu 5 trepte de reglaj , cu releu bypass, montaj ingropat.

Contactati-ne pentru sistem de sonorizare ambientala profesionsle la preturi excelente!

Lasă un răspuns