Noutati Amro Grup

Sirena MS20 pentru alarmare industriala pentru Avicola Brasov

MS20

Am livrat o noua sirena pentru alarmare industriala, MS20, catre Avicola Brasov. Avicola Brasov face parte din grupul Transavia si de ocupa cu cresterea pasarilor pentru productia de oua si carne. Recent, ei au solicitat de la Amro Grup o solutie de alarmare industriala pentru intreaga fabrica.

Specialistii de la Amro Grup au cerut informatii despre spatiul in care va integrata solutia de alarmare si au recomandat MS20 ca fiind cea mai potrivita.

MS20 este o sirena pentru alarmare industriala, acustica electromecanica, capabila sa acopere o raza de 1000m. Are o singura tonalitate de alarmare si este ideala pentru alarmarea industriala in situatii de urgenta.
In plus, aceasta sirena are un pret avantajos si va scuteste de investiti in alte echipamente.

Sirena MS20 este o varianta foarte buna pentru combinate si unitati industriale mari. Fiind prevazuta cu protectie ridicata la umiditate si intemperii, cu IP44, sirena industriala MS20 reprezinta o investitie extrem de valoaroasa. Cel mai important, insa este faptul ca acum activitatea din Avicola se poate desfasura cu un plus de siguranta.

Detalii despre MS20

Alimentare: 230V CA
Indice de protectie: IP44
Banda de frecventa: 580Hz
Raza de actiune: 1000 m
SPL 1m: 110dB
SPL 1000m: 50dB
Dimensiuni: 34,5cm (cu calota)/24cm (fara calota)
Greutate: 7,6 Kg

Puteti descoperi si alte solutii de alarmare industriala pe site-ul nostru. Sau daca doriti o solutie personalizata, nu ezitati s ane contactati pentru a va asigura ca luati cea mai buna decizie pentru afacerea dvs.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.