Noutati Amro Grup

Sonorizarea restaurantului Cocosu Rosu din Bucuresti

sonorizarea-restaurantului-cocosu-rosu

Ne bucuram sa ne amintim de o multipla colaborare cu restaurantul Cocosu Rosu. Povestea a inceput prin dotarea cu echipamente audio profesionale a fermei de animale cu acelasi nume. Apoi colaborarea s-a extins la sonorizarea restaurantului.

La Cocosu Rosu gasiti mancaruri traditionale, cu ingrediente proveninte din propria ferma, gustoase si sanatoase. Ca orice restaurant care isi respecta clientii, si acesta investeste in dezvoltarea serviciilor oferite; drept dovada este sistemul de sonorizare ambientala, pus la dispozitie de Amro Grup.

Sistemele profesionale de sonorizare ambientala oferite de Amro Electronic Grup sunt de obicei, o combinatie de echipamente si accesorii audio. Sunt alese in functie de nevoile si tipicul locatiei destinate. In orice imprejurare ele au dovedit a fi alegerea cea mai buna.

Ca sa stiti exact ce echipamente audio trebuie sa alegeti, specialistii Amro Electronic Grup va ofera consultanta. Va indruma spre optiunea cea mai buna pentru restaurantul sau terasa dumneavoastra.

O alta solutie sigura ar fi alegerea pachetelor cu sisteme audio predefinite, gandite special pentru restaurant cu terasa. Spre exemplu, va punem la dispozitie sistemul audio pentru doua zone – interior si exterior. Acesta este compus din mixer audio cu amplificator putere de 180W, un CD player profesional cu MP3. Intrare USB, SD Card si tuner digital AM/FM, 4 boxe de exterior tip proiector de sunet, rezistente la praf si intemperii, respectiv 6 incinte acustice de tavan pentru interior.

Sistemul audio este prevazut cu atenuatoare de volum, iar utilizarea lui este simpla, nefiind nevoie de cunostinte tehnice avansate. Acest sistem complet pentru sonorizarea ambientala este ideal pentru restaurante cu terase, asigurand o distributie clara si uniforma a sunetului. Rezultatul este un ambient deosebit de placut.

Daca sunteti in cautarea unui sistem de sonorizare profesional, pentru restaurant si terasa, consultati ofertele noastre si contactati-ne!

Lasă un răspuns