Noutati Amro Grup

Galatea Travel investeste in aparate tour guide pentru turisti

emitator-sistem-tourguide-TM100E

Recent, Amro Grup a livrat catre Galatea Travel aparate tour guide pentru turisti : emitatoare, receptoare si statii de incarcare profesionale.

Aparatele de ghidare audio garanteaza o comunicare eficienta a ghidulul cu grupul sau. Turistii asculta relaxati in casti explicatiile ghidului. Fara imbulzeala sau momente de frustrare, turistii se bucura din plin de vacanta.

Aceste aparate tour guide pentru turisti sunt utile si atunci cand in grup sunt vorbitori de diverse limbi. Pot fi formate grupuri separate, pentru traducerea simultana live.

Sisteme traducere simultana, fixe sau portabile, indispensabile in grupurile cu vorbitori de diverse limbi, ideale pentru tururi de oras, vizite in fabrici sau prezentari. Agentiile de turism care inevstesc in astfel de sisteme sunt cele acare doresc sa ofere clientilor o experienta cat mai bogata.

Oamenii de la Galatea sunt tineri si cu experienta in turism. Nu intamplator, investesc permanent in confortul si siguranta turistilor, punandu-le la dispozitie cele mai potrivite tehnologii.

Galitea Travel este un operator de turism din Oradea care iti poate oferi vacanta visata. De la croaziere, la circuite, plimbari de weekend, in tara sau strainatate. In plus, gasesti Servicii de cazare si bilete de avion, la preturi bune, spun reprezentantii agentiei.

Ti-ai planificat vacanta? Daca esti din zona ce-ar fi sa le dai un telefon? http://www.galateatravel.ro/

Cauti sisteme de traducere simultana mobile sau fixe pentru delegatii straine sau ghidare  vizite turistice/ in fabrici? Merita sa ne ceri o oferta personalizata, deoarece oferim echipamente performante si accesibile.  . Contacteaza-ne acum! 

Lasă un răspuns