Noutati Amro Grup

Microfoane wireless profesionale la Parohia Alexandru Odobescu Buda

microfoane-wireless-profesionale-parohia-alexandru-odobescu

Un set de microfoane wireless profesionale este foarte util in sonorizarea unei biserici. Ele asigura preotilor libertatea de miscare de care au nevoie in timpul slujbelor. Este extrem de importanta alegerea acestor echipamente, astfel incat sunetul sa se auda foarte bine si sa nu apara efectul de microfonie.

Un lacas de cult care a apelat la noi pentru microfoane wireless profesionale este parohia Alexandru Odobescu Buda. Aceasta s-a dotat cu un kit de microfoane wireless de tipul Proel WM240B si un microfon lavaliera fara fir de tipul LCH200. Ambele tipuri de microfoane sunt fabricate de Proel.

Sistemul audio Proel WM240B e inclus intr-o serie noua de microfoane fara fir cu frecventa de 2,4 GHz. Este indicat pentru evenimente care au loc in spatii de dimensiuni mici si medii. Este fiabil si robust. Se pot utiliza pana la 2 astfel de kituri microfonice intr-un spatiu, fara sa apara interferente.

Transmitatorul are o frecventa cuprinsa intre 2.404 si 2476Mhz, acopera o distanta de pana la 25 m in spatiu deschis, iar bateria sa dureaza aproximativ 20 de ore.

Receptorul are o frecventa cuprinsa intre 2404 si 2476Mhz si are o gama dinamica de peste 100dB.

LCH200 de la Proel este o lavaliera profesionala, de culoare neagra, omnidirectionala, cu frecventa de raspuns intre 20-20.000Hz.

Parohia Alexandru Odobescu Buda este un lacas de cult cu vechime, construit acum aproape 200 de ani. Este situata intr-o comuna de dimensiuni mari, cu o populatie de 2800 de locuitori.

De-a lungul anilor multe alte biserici si manastiri au apelat la noi pentru dotarea cu sisteme de sonorizare corespunzatore. Printre acestea se numara: Biserica Armeana din Bucuresti, Manastirea Putna din Suceava, Catedrala Ortodoxa din Cluj Napoca, Manastirea Cernica din Bucuresti, Manastirea Hodos-Bodrog din Arad si multe altele.

Puteti consulta lista completa aici.

Lasă un răspuns