Noutati Amro Grup

Amro Electronic Grup a dotat primaria comunei Perieti cu o sirena pentru alarmarea populatiei

sirena-pentru-alarmarea-populatiei

Din ce in ce mai multe primarii din Romania apeleaza la firma noastra pentru a cumpara sirene pentru alarmarea populatiei. Un model foarte cautat, cu un pret avantajos, este sirena pentru alarmarea populatiei MS 20, fabricata de Erso Indulux. O astfel de sirena a fost cumparata recent de primaria comunei Perieti din judetul Olt.

MS20 este o sirena acustica electromecanica cu o tonalitate de alarmare, ce poate sa acopere o raza de 1000 m. Este alimentata la 230V CA, are un Indice de protectie IP44, banda de frecventa 580Hz, SPL/1m: 110dB, SPL 1000m: 50dB, o greutate de 7.6 kg si dimensiunea de 35.4 cm (cu tot cu calota).

Sirena poate avertiza populatia cu privire la iminenta producerii unor dezastre sau a unui atac aerian. Alarmarea se face de catre membrii administratiei publice locale in urma instiintarii pe care acestia o primesc de la structurile abilitate.

Prin dotarea primariei cu o astfel de sirena pentru alarmarea populatiei, nivelul de siguranta a crescut. Comuna are dimensiuni medii si o populatie de aproximativ 1000 de locuitori.

Astfel de sirene pentru alarmarea populatiei au mai fost cumparate de: Avicola Brasov, uzina Tohan, precum si primariile comunelor: Bestepe, Tarnava si Sutesti.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi avantajele acestei sirene pentru alarmarea populatiei. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile.
Consulta aici lista cu clientii nostri.

Lasă un răspuns