Noutati Amro Grup

Amro Electronic Grup a dotat primaria comunei Perieti cu o sirena pentru alarmarea populatiei

sirena-pentru-alarmarea-populatiei

Din ce in ce mai multe primarii din Romania apeleaza la firma noastra pentru a cumpara sirene pentru alarmarea populatiei. Un model foarte cautat, cu un pret avantajos, este sirena pentru alarmarea populatiei MS 20, fabricata de Erso Indulux. O astfel de sirena a fost cumparata recent de primaria comunei Perieti din judetul Olt.

MS20 este o sirena acustica electromecanica cu o tonalitate de alarmare, ce poate sa acopere o raza de 1000 m. Este alimentata la 230V CA, are un Indice de protectie IP44, banda de frecventa 580Hz, SPL/1m: 110dB, SPL 1000m: 50dB, o greutate de 7.6 kg si dimensiunea de 35.4 cm (cu tot cu calota).

Sirena poate avertiza populatia cu privire la iminenta producerii unor dezastre sau a unui atac aerian. Alarmarea se face de catre membrii administratiei publice locale in urma instiintarii pe care acestia o primesc de la structurile abilitate.

Prin dotarea primariei cu o astfel de sirena pentru alarmarea populatiei, nivelul de siguranta a crescut. Comuna are dimensiuni medii si o populatie de aproximativ 1000 de locuitori.

Astfel de sirene pentru alarmarea populatiei au mai fost cumparate de: Avicola Brasov, uzina Tohan, precum si primariile comunelor: Bestepe, Tarnava si Sutesti.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi avantajele acestei sirene pentru alarmarea populatiei. Specialistii nostri va stau la dispozitie cu sfaturi si informatii utile.
Consulta aici lista cu clientii nostri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.