Noutati Amro Grup

Sistem audio complex la Parohia Tandarei

sistem-audio-parohie-tandarei

Pentru cei care sunt in cautarea unui sistem audio pentru parohie, am pregatit un articol cu un proiect recent finalizat. Aici vom detalia putin despre sistemul de microfoane wireless integrat la parohia din Tandarei.

In urma cu cativa ani, parohia Sfantul Ierarh Spiridon Tandarei a cumparat de la noi un sistem audio profesional. Anul acesta ea si-a completat instalatia de sunet cu un set de microfoane wireless de tipul WM600DM, fabricate de Proel.

Bisericile si parohiile achizitioneaza de obicei microfoane de mana fara fir deoarece slujbele din interior dar si cele sustineute afara, implica deplasarea. Astfel, singura solutie este un set de microfoane cu semnal in banda UHF, ada cum este WM600DM.

Proel WM600DM este un set de radiomicrofoane PLL/UHF, cu 2 microfoane de mana. WM600DM are functie display, 8 canale, frecventa de raspuns 50Hz-15KHz, fiabile, ofera libertate de miscare, excelent raport calitate/pret. Acest set de microfoane poate fi integrat in orice sistem audio pentru parohie, fiind extrem de util deoarece ofera mobilitate maxima. Mobilitatea si calitatea semnalului in miscare face acest set de microfoane wireless sa fie o achizitie extrem de valoroasa.

Specificatii tehnice:

Gama de frecvente: 863 - 865Mhz
Raza de pana la 30m
Frecventa de raspuns: 50Hz - 15KHz
105dB signal/noise ratio
Carcasa rezistenta, din ABS
Iesiri: xlr balansat/ jack 6,3mm nebalansat
Alimentare receptor: 13/15V DC; 300mA
Greutate emitator: 0.23 Kg

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi si alte modele de microfoane wireless. Si desigur, solutii personalizate pentru sonorizare in biserici si manastiri.

Lasă un răspuns