Noutati Amro Grup

Sonorizare pentru clinici medicale la Phoenix Imagistic

sonorizare-clinici-medicale-phoenix-imagistic

Centrul medical Phoenix Imagistic a achizitionat un sistem de sonorizare ambientala de la Amro Grup, pentru o atmosfera relaxanta in sala de asteptare.

Centrul medical Phoenix Imagistic este un loc la care pot apela cu incredere pacientii cu mai multe afectiuni. Clinica Phoenix Imagistic face investigatii cu aparatura performanta in mai multe specializari si detine centre in principalele orase din tara.

De curand, clinica Phoenix a integrat un sistem de sonorizare ambientala care sa creeze un ambient mai relaxant, atat pentru pacienti, cat si pentru personalul medical. Utilitatea acestui sistem se extinde si la difuzarea unor anunturi sau promotii de interes pentru pacienti.

Sistemul de sonorizare pentru clinici medicale – o investitie valoroasa!

Acest sistem audio profesional este alcatuit din incinte audio de tavan fals de tipul XE51CT, un mixer amplificator de 120W de tipul AMP120XL si o interfata audio USB de tipul UFO202.

Incintele audio de tavan fals XE51CT de la Proel au o putere de 10W/100V si sunt de culoare alba. Difuzorul este recomandat pentru integrarea intr-o gama larga de aplicatii: sisteme de sonorizare ambientala si de adresare publica.

Detalii despre sistemul de sonorizare pentru clinici medicale

Sistem: full range
Putere: 10W
Frecventa de raspuns: 100Hz - 20kHz
Sensibilitate: 90dB-1W/1m
Tensiune de alimentare: 100V
Selector transformator putere: 2.5/5/10W
Culoare: alb
Diametru decupaj: 165mm
Greutate: 1 Kg

Mixerul AMP120XL de la Proel este un mixer amplificator de 120W Rms/100V. Are 4 intrari universale XLR, un design compact si protectie la circuitul difuzoarelor, pentru supraincarcare sau scurtcircuit. Are functii prioritate Intrare 1 si este ideal pentru instalatiile de sunet ambiental si sistemele de amplificare pentru voce si anunturi utilitare.

Specificatii tehnice:

Putere rms/max: 120/180W
Intrari: 4xMic/Linie balansata
Sensibilitate intrare: Mic- 2mV/600ohm (cu 24V phantom)
Semnal iesire: Tape Out
Nivele iesire: Tape Out-300mV/4.7Kohm
Master control al volumului
Iesiri difuzoare: 100/70/50V - 4ohm
Frecventa de raspuns: 50Hz - 18KHz (-3dB)
S/N Ratio: >80dB
Alimentare: 230/117Vac - 50/60Hz
Conectori intrare/iesire: Mic/Linie- 4xXLR
Dimensiuni: 420x88x280mm - 2 unitati rack 19''
Greutate: 10 Kg

Interfata USB/RCA permite utilizarea PC-ului ca sursa de muzica pentru sistemul de sonorizare ambientala. Aceasta interfata este solutia ideala atunci cand bugetul nu va permite sa achizitionati o sursa de semnal audio si folositi PC-ul pe post de sursa de muzica.

Atentie! Majoritatea PC-urilor/laptop-urilor au iesire de casca. Iesirea de casca are un nivel de semnal mare (2V CC) si impedanta mica (16-32Ohmi).
Amplificatorul audio are nevoie pe intrare de un semnal audio cu nivel de linie (0.2V CC) si o impedanta mare de peste 1000 Ohmi. Prin urmare, daca nu utilizati o astfel de interfata riscati sa:

  1. obtineti o calitate a sunetului scazuta
  2. ardeti amplificatorul (defectarea etajului de intrare din amplificator, cauzata de nivelul de semnal mare de pe iesirea de casca a PC-ului).

Va invitam in magazinul nostru online pentru a descoperi si alte sisteme audio profesionale.

Lasă un răspuns