Noutati Amro Grup

Sonorizare ambientala la restaurantul Sheherezade

sonorizare-ambientala-restaurant-sheherezade

Restaurantul Sheherezade din Bucuresti s-a dotat cu un sistem de sonorizare ambientala de la Amro Electronic Grup

Restaurantul Sheherazade din Bucuresti este unul cu specific oriental, in care veti gasi mancaruri si deserturi traditionale libaneze delicioase. Atmosfera calda, primitoare, este creata si cu ajutorul unui sistem de sonorizare profesional. Acesta a fost pus la dispozitie de Amro Electronic Grup, importator si distribuitor al marcilor Proel si IC Audio.


Specialistii de la Amro Electronic Grup recomanda utilizarea unor anumite echipamente audio combinate pentru a obtine sonorizarea ideala. Deoarece fiecare spatiu este unic si are propriile necesitati, va invitam sa ne contactati. Specialistii nostri va vor ghida catre solutia cea mai potrivita restaurantului sau terasei dumneavoastra.


Este bine de stiut faptul ca in portofoliul Amro Grup gasiti si solutii universale pentru sonorizarea restaurantelor si teraselor. Va recomandam, spre exemplu, sistemul audio complet de sonorizare pentru restaurante cu terase. Acesta asigura o distributie uniforma a sunetului, oferind astfel o atmosfera placuta si relaxanta. Sistemul audio este conceput pentru doua zone, atat pentru interior, cat si pentru exterior.

Instalatia contine mixer audio cu amplificator de 180W, player profesional cu MP3, intrare USB, SD card si tuner digital AM/FM. Boxele sunt de tip proiector de sunet, rezistente la praf si intemperii si 6 incinte acustice de tavan pentru interior. Sistemul este prevazut cu atenuatoare de volum, iar utilizarea lui este simpla, nefiind necesare cunostinte tehnice avansate.


Pentru orice tip de restaurante si terase, Amro Electronic Grup ofera o gama larga de echipamente audio si sisteme de sonorizare complete. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne contactati!

Articole similare

Lasă un răspuns