Noutati Amro Grup

Spoturi de iluminat cu LED de la Amro Electronic Grup

muna-ledix

Compania Frinkhaus a achizitionat de la noi o serie spoturi de iluminat cu LED. Frinkhaus este o companie care se ocupa cu constructiasi designul cladirilor rezidentiale. Fiind in cautarea unor solutii pentru iluminat care s aimbine eleganta cu eficienta, au apelat la Amro Grup pentru modelele de la Ledix.

Lampile cu led marca Ledix Polonia, distribuite de Amro Grup sunt prevazute cu senzor de miscare si senzor crepuscular. Acest tip de senzor este extrem de util deoarece lampa se activeaza doar atunci cand se detecteaza miscare. Astfel, se realizeaza si o economie de consum, in plus pe langa economia implicita a corpurilor de iluminat cu led.

Au fost spoturi de iluminat cu LED RUBI, de la Ledix, in doua variante: Rubi cu montaj ingropat, tip standard, culoare finisaj auriu si lumina alb-cald; Rubi cu montaj ingropat, cu senzor de miscare incorporat, culoare finisaj auriu si lumina alb-cald.

Lampile RUBI pot avea lumina in diverse culori: alb-cald, alb-rece, albastru, verde sau rosu. De asemenea, carcasa poate diverse culori: otel inoxidabil, auriu, aluminiu sau grafit. Sursa de alimentare pentru modelele de lampi RUBI este de 230V.

Lampile cu led pot fi folosite siin exterior, repectiv cele cu protectie la umezeala, cu indice de protectie IP20. Durata de viata a lampilor cu led este de aproximativ 40.000 ore, fiind o investitie excelent, pentru timp indelungat.

Mai multe informatii si detalii in magazinul nostru online.

Lasă un răspuns