Noutati Amro Grup

Sonorizarea unei scoli – Sfaturi utile

sonorizarea-unei-scoli

Instalatia pentru sonorizarea scolii – Clopotelul modern!

Apropo de sonorizarea unei scoli – Ce elev nu a vazut „Saved by the bell? Si nu a exclamat macar o data „am scapat de ascultare, am fost salvat de clopotel”?
Cu siguranta, toti am ramas cu multe amintiri placute din vremurile scolii.

Astazi, clopotelul traditional este inlocuit de sistemul de sonorizare.
Mai complex si mai eficient, acesta:

Permite difuzarea de muzica/anunturi in pauza dintre ore. Anunta sfarsitul sau inceputul orelor. Avertizeaza si evacueaza rapid si eficient persoanele aflate in cladire, in cazul situatiilor de urgenta.

In sistemul propus pentru sonorizarea unei scoli, functionarea este simpla. Prin difuzoare, sunetul pleaca din computer sau CD-player (ori alta sursa de muzica) si este difuzat in intreaga scoala.

Structura sistemului este compusa, in general, din amplificator de putere (PA 100V,) incinte acustice. Se mai adauga microafoane (pentru anunturi) si proiectoare de sunet.

Specialistii in sonorizari de la Amro, ne sfatuiesc sa tinem cont de cateva aspecte atunci cand alegem un sistem audio pentru scoli. „Sonorizarea unei scoli trebuie sa tina cont de cateva particularitati:

Sunetul trebuie sa fie clar si inteligibil si mai ales, uniform peste tot. Instalatia pentru sonorizarea unei scoli trebuie sa permita impartirea zonelor, pentru o comunicare diferentiata. Practic, in zona administrativa (cancelarie, contabilitate, etc) nu se vor difuza aceleasi mesaje ca in zona publica (holuri si clase)

Mai mult, sistemul de sonorizare trebuie sa fie adaptabil evenimentelor speciale precum serbari, festivitati etc.
Astfel, instalatia de sunet se suplimenteaza cu echipamente audio. Boxe de putere, microfoane si radiomicrofoane, pentru a-i mari puterea si a-i diversifica functiile.”

Foarte util si accesibil, sistemul de radioficare pentru scoli este de real ajutor cadrelor didactice si elevilor.
In plus, conectat la sistemul de supraveghere si incendiu, alerteaza instant si elevii si profesorii, in situatii de criza.

AMRO Electronic Grup este unul dintre furnizorii principali de solutii audio complete,adaptate si accesibile pentru scoli si universitati.

Cine cumpara sisteme pentru sonorizarea unei scoli de la Amro Grup?

Printre clientii Amro se numara prestigioase institutii de invatamant din toata tara:

Universitatea Dimitrie Cantemir(Bucuresti), Univ. Al. I. Cuza-Iasi, liceul Teoretic Novaci-Gorj, Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Detalii si oferte personalizate despre sonorizarea unei scoli obtineti vizitand site-ul www.amro.ro

Lasă un răspuns