Noutati Amro Grup

2015. Retrospectiva solutiilor

Solutii Amro Electronic Grup

In ceea ce priveste retrospectiva solutiilor, anul 2015 a fost unul foarte alert pentru Amro. Am parcurs cateva schimbari importante, printre care marirea echipei de lucru si mutarea intr-un nou sediu.

Si anul acesta Amro a propus o multitudine de solutii complete pentru clienti, la care am primit o multime de cereri de oferte si le-am onorat cu placere. Ne-au fost solicitate sisteme de adresare publica-special concepute pentru spatii deschise, care sunt frecventate de publicul larg, cum sunt magazinele, cladirile de birouri, scoli, spitale, restaurante, hoteluri.

Retrospectiva solutiilor, pe categorii

Sisteme audio wireless, sisteme de sonorizare, boxe active, monitoare scena

Sisteme de traducere simultana pentru sali de conferinte.

Sisteme de avertizare vocala si sisteme de alarmare civila

Sistemele Intercom au fost atat pentru Amplificare Ghiseu Full- Duplex, cat si pentru Proel INCOM Interfon de Ghiseu Full- Duplex

Retrospectiva solutiilor de luminat ambiental si arhitectural

Pentru ca ne-ati solicitat solutii perfect adaptate cerintelor si asteptarilor dv., v-am oferit servicii profesionale pentru proiectare, instalare si service, in in garantie si postarantie. Calitatea acestora aducand atat functionarea perfecta a sistemului audio, cat si siguranta in functionarea la parametri optimi.

De peste 15 ani, AMRO Grup importa exclusiv in Romania echipamente audio si de iluminat profesionale. Marci importate direct: Proel, IC Audio,La Sonora, Music & Lights,Skoff.

In prezent, avem in portofoliu producatori care fabrica respectand standarde stricte de calitate, au portofoliu extins de produse si vin cu preturi accesibile clientului final.

Oferte si comenzi pe office@amro.ro sau vanzari@amro.ro, telefon 0745-097.264, www.amro.ro

Lasă un răspuns