Noutati Amro Grup

Sunet clar si la Bocca Lupo Navodari!

sunet-clar-bocca-lupo-navodari

Sunet clar la Bocca Lupo din Navodari – proiect finalziat de Amro Grup, vezi detalii!

Restaurantul Bocca Lupo din Capitala a achizitionat, la noua locatie, echipamente audio profesionale distribuite de Amro Electronic Grup. Noul restaurant de pe litoral, deschis la un an dupa primul, incanta cu acelasi specific Italian si designul anilor 50. Amplasarea lui este intr-un loc superb, pe malul marii, intre Mamaia si Navodari, in Complexul Phoenicia Holiday Resort.

Decorul este deosebit, atmosfera toscana e completata de muzica de calitate si sonorizarea profesionala. Meniul diversificat sub semnatura Chef-ului Mihai Bazavan, sunt elementele definitorii ale calitatii acestui loc greu de uitat, cu clienti multumiti.

Pentru un sunet clar la Bocca Lupo din Navodari am furnizat un sistem audio profesional, cu echipamente marca Proel Italia. Sistemul cuprinde o unitate de putere profesionala, cu functii VOX/PRIORITY si intrare pentru baza microfonica. Mai contine o coloana audio cu sunet impecabil si unghi mare de difuzare si Mp3 Player profesional cu telecomanda.

Pentru controlul sistemului, s-au adaugat doua atenuatoare de volum pentru instalatii audio pe 100V, cu montaj ingropat. Toate echipamentele folosite ofera siguranta in functionare si un sunet clar, inteligibil, chiar si in spatiile aglomerate.

Despre Amro Grup:

Firma specializata in import si distributie de echipamente audio, video si lumini profesionale (marci importate: Proel, IC Audio, Logos, Intav, vezi lista completa pe www.amro.ro).

Lasă un răspuns