Noutati Amro Grup

Sonorizarea Parohiei Sfintii Trei Ierarhi Fundeni

sonorizare-parohiei-sfintii-trei-ierarhi

Recent, Amro Electronic Grup a furnizat echipamentele audio pentru sonorizarea parohiei Sfintii Trei Ierarhi din Bucuresti.
Biserica de lemn are acum un sistem de sonorizare profesional. Instalatia cuprinde 2 mixere, 2 boxe, 2 proiectoare de sunet, 2 kit-uri radiomicrofoane, un microfon profesional si 3 atenuatoare volum.

Biserica „Sfintii Trei Ierarhi”, situata aproape de soseaua Fundeni, este ca un mic colt de rai.
Ai acest sentiment cum intri pe poarta masiva din stejar, sculptata ca in Maramures. Apoi esti intampinat de bisericuta de lemn al carui profil se proiecteaza pe cerul albastru senin.

Pentru sonorizarea Parohiei Sfintii Trei Ierarhi la interior a fost ales un mixer cu amplificator de 120W, cu 4 intrari universale XLR. Si inca un mixer audio echipat cu 12 canale.
Mixerele integrate la aceasta biserica sunt produse in Italia de catre Proel.

Sonorizare in exterior

Proiectoarele de sunet sunt de 60W fiecare si au transformatorde linie intern pentru aplicatii pe 50V, 70V sau 100V. Acestea sunt concepute pentru a permite legarea unui numar mare de difuzoare si pentru acoperirea unor suprafete mari.

Radiomicrofoanele, microfonul profesional, atenuatoarele de volum in 5 trepte, au completat echipamentul pentru instalatia audio.
Toate componentele folosite pentru ssistemul audio de la Parohia Sfintii Trei Ierarhi sunt capabile sa ofere o functionare si un sunet clar, de cea mai buna calitate.

Info importator sonorizare AMRO Grup, Bucuresti, Pelinului 22, tel. 021.330.36.69; 0745.097.264,vanzari@amro.ro, www.amro.ro-proiectare, consiliere, garantie.

Lasă un răspuns