Noutati Amro Grup

Sonorizare la pensiunea Nuferilor din Snagov

sonorizare-pensiunea-nuferilor-snagov

Ne mandrim cu un nou proiect de sonorizare la pensiunea Nuferilor.
Aici am furnizat un sistem de sonorizare ambientala clasic, cu difuzoare de tavan controlate de un amplificator audio de 240W.
Instalatia de sunet poate fi usor controlata pe fiecare din cele 5 zone, datorita atenuatoarelor de sunet locale (TRV30B).

Pentru ca muzica se difuzeaza de la un PC, s-a folosit si o interfata USB RCA, pentru o auditie excelenta. Interfatele USB se folosesc atunci cand nu avem alta sursa de muzica decat un PC sau laptop. In general sunt recomandate pentru o mai buna calitate a sunetului la conectarea cu boxele din sistemul de sonorizare.

Locatia este de vis, o mini-delta in zona lacului Snagov, comuna Ciofliceni, Ilfov. Va recomandam sa o vizitati pentru o vacanta in care sa va bucurati de miscare, activitati sportive si relaxare.
Pentru a va trezi interesul, mentionam ca Snagov este unul din putinele lacuri europene cu nuferi albi, galbeni si imperiali.

Sistemul de sonorizare la pensiunea Nuferilor a fost proiectata special pentru nevoiel aceste locatii. Cat costa o instalatie de sonorizare completa pentru o pensiune? Incepand de la 3000 lei, in functie de numarul si tipul echipamentelor. Cereti oferta personalizata!
Pentru mai multe detalii si oferte concrete, contactati acum Amro Grup.

Lasă un răspuns