Noutati Amro Grup

Audio ghidul Happy Guide la Biblioteca Teleki Bolyai din Targu Mures

audio-ghidul-happy-guide-biblioteca-teleki-bolyai

Memebru staff biblioteca :”Amro Grup, multumesc pentru amabilitate si promptitudine”

Daca locuiesti sau ai drum prin Targu-Mures, nu rata anul asta Biblioteca Teleki din Str. Cuza-Voda 27. Gasesti o lume fascinanta cu carti si documente vechi din Transilvania si esti intampinat si cu un ghid audio personal. Acesta te insoteste pentru a-ti povesti o sumedenie de informatii interesante. Afla mai multe despre aparatele audioghid HappyGuide livrate de Amro Grup bibliotecii Teleki-Bolyai din Tg-Mures.

Pe scurt, despre biblioteca: construita intre anii 1799-1804, sub indrumarea directa a contelui Samuel Teleki, fondatorul bibliotecii. Fondul de baza al bibliotecii il constituie cele 40.000 de volume, printre care 66 de incunabule. In plus, o multime de opere si editii rare din colectia personala a contelui.

Fondul Teleki-Bolyai a rezultat din asocierea celor doua mari colectii distincte Teleki, cu un numar de 40.000 de volume si Bolyai, cu 80.000 de volume[1]. Acestora li s-au adaugat, de-a lungul timpului, alte fonduri de carte si documente provenite din mai multe biblioteci traditionale din Transilvania[1]. Colectia „Teleki” cuprinde, printre altele, cele 33 de volume ale Enciclopediei lui Diderot si D’Alambert, lexicoane contemporane si publicatii ale unor Academii si Societati stiintifice din Europa[1]. Sursa: wikipedia

Despre audio ghid

Playerul audio ghid HAPPY Guide incarca fisiere audio pana la 10 limbi diferite, destinat utilizarii in vizite turistice. Sistemul este ghid audio virtual, prin care vizitatorii unui obiectiv turistic obtin informatii fara sa apeleze la un personal angajat.
Informatiile sunt disponibile in format audio (audiobook) in mai multe limbi (franceza, italiana, germana, etc) si pot fi accesate manual. De asemenea, prin tastarea unor cifre, semi-automat sau total automat (varianta Gps).

Lasă un răspuns