Noutati Amro Grup

Baza microfonica pentru anunturi la C&A

H17E7037

C&A Romania a cumparat de la Amro Electronic Grup o baza microfonica digitala performanta, pentru apel pe 4 zone. Aceasta baza microfonica digitala este special conceputa pentru difuzarea de anunturi. Se foloseste in instalatiile de sonorizare si in sistemele audio profesionale, zonate.

C&A este o companie vestimentara cu o istorie veche, ale carei radacini ajung pana in secolul 19. Afacerea a inceput in anul 1841. Doi frati in varsta de 20 de ani au fondat propria lor afacere cu tesaturi de in si bumbac. C&A Brenninkmeijer, in orasul Sneek din Tarile de Jos. Apoi, in 1860 au deschis primul magazin in oras.

Inovatiile facute de C&A au continuat: firma a apelat la publicitate si a introdus conceptul de returnare a produselor. Ulterior a introdus si alte concepte creative si inovatoare. Printre care autoservirea, casele de marcat mecanice, scarile rulante si alte inventii ce au dus la cresterea confortului clientilor.

Compania s-a dezvoltat din ce in ce mai tare. In 1911, a fost deschis un mare magazin C&A in Germania. In urmatoarele decenii C&A s-a extins si in America de Sud si Asia.

C&A detine un rol major in industria confectiilor. Ea ofera imbracaminte la preturi accesibile pentru oameni de pe toate continentele. Pasiunea sa in modul de abordare a clientilor, angajatilor si furnizorilor continua ca la inceputuri.

C&A Romania a cumparat de la Amro Electronic Grup o baza microfonica digitala performanta, pentru apel pe 4 zone. Aceasta baza microfonica digitala este special conceputa pentru difuzarea de anunturi in instalatiile de sonorizare ambientala si public address.

Va invitam in magazinul nostru online pentru a descoperi diferitele tipuri de baze microfonice pe care le avem.

Lasă un răspuns