Noutati Amro Grup

Sonorizare profesionala Proel la Tatarastii de Sus!

sonorizare-profesionala-proel-tatarastii-de-sus

Amro Electronic Grup furnizeaza echipamente de sonorizare profesionala pentru organizarea concertelor. De curand,in comuna Tatarastii de Sus a avut loc o mare sarbatoare unde un astfel de echipament de sonorizare profesionala a contribuit la crearea unei atmosfere de neuitat.

Localitatea Tatarastii de Sus, situata in partea de nord a judetului Teleorman, la mai bine de 100 de km de Bucuresti. Sarbatoarea Sfantului Ilie si a zilei comunei Tatarastii de Sus a adunat laolalta o multime de oameni gata sa se bucure de un spectacol de muzica populara si usoara.

Totul s-a petrecut in aer liber, pe o scena pregatita de firma Stage Perfect din Bucuresti, unde a urcat si formatia Holograf. Melodiile de suflet interpretate de ei s-au auzit impecabil in boxele profesionale Proel. Lumea a fost emotionata, au retrait amintiri, au depanat vise, sperante, si-au lasat sufletul sa zboare pe aripile senzatiilor placute.

Atmosfera incendiara cu sonorizare profesionala

Poate ca unii nu s-au intrebat ce a contribuit la o atmosfera asa placuta. Insa toate detaliile au fost cat se poate de importante: atat prezenta cantaretilor, cat si echipamentele audio de pe scena.

Muzica s-a auzit exceptional cu ajutorul incintelor acustice Axiom Line Array si a subwooferelor de la Proel. Acestea au avut o putere foarte mare, de aproximativ 30 000 de Wati. Au asigurat un sunet impecabil – clapele si tobele trupei Holograf s-au putut pune in valoare. Si, mai presus de toate, vocea lui Dan Bittman!

Va invitam in magazinul nostru online pentru a descoperi si alte echipamente profesionale pentru sonorizarea concertelor.

Lasă un răspuns