Noutati Amro Grup

Difuzoarele Axiom prezentate in Germania

difuzoare-axiom-germania

Axiom Pro Audio face turul Germaniei cu demonstratii audio in marile centre, continuand strategia de crestere a pietelor de export. Dupa ce a organizat prezentari in Liepzig si Berlin, partenerul de distributie exclusiv IAD se pregateste pentru urmatoarele. Va testa difuzoarele Axiom la evenimentele Dormagen, Ingolstadt si Kulturboden la sfarsit de toamna. Si va lansa gama de difuzoare Axiom line array si source point pe piata germana pentru live sound reinforcement.

Testarea echipamentelor

„Ocazia de a permite oamenilor sa probeze si sa testeze personal difuzoarele Axiom este, dupa parerea mea, singura modalitate de a-si demonstra beneficiile si tehnologia din spatele lor”, spune Frank Swierzy, directorul de vanzari audio pro al IAD.

IAD a prezentat noutatea gamei de difuzoare Axiom line array, coloana AX12C ultra-slim, proiectata pentru dispersie orizontala larga. AX12C are 12 traductoare conice de 3,5 inch cu Diffraction Forming Waveguides intr-o carcasa de aluminiu atractiva. AX12C pasiv este completat de subwoofer-ul SW2100A activ, care poate fi folosit si cu AX6C.

Noul monitor coaxial de podea, CX14A și monitoarele de podea CX15A au fost, de asemenea, prezentate impreuna cu difuzoarele ED23P si ED25P din seria ED source point.

Impresii

„Vizitatorii nostri au fost surprinsi de performanta coloanelor line array AX12C”, spune Swierzy. „Unii au fost impresionati auzindu-le la demo-ul difuzoarelor profesionale de la ProLight + Sound din Frankfurt. Pentru un sistem standard este destul de uimitor, cu diverul subwoofer-ului de 21 inch cu presiune acustica foarte ridicata. Adica, toata lumea ajunge sa auda ce intentioneaza basistul si nu doar „boom, boom”. Si coloana are claritate si SPL bun, asigurand ca vocea cantaretului este intotdeauna chiar in prim plan.

Turul prezentarii live adifuzoarelor Axiom line array continua pana la sfarsitul toamnei, cu multe opriri pentru demonstratii si testari.

In Romania, gama de difuzoare Axiom Pro Audio sunt distribuite de Amro Grup!

Lasă un răspuns