Noutati Amro Grup

Sonorizare de biserica la Parohia Sfantul Prooroc Daniel

sonorizare-parohia-sfantul-prooroc-daniel

Sonorizare de biserica proiect recent pentru Amro Grup! Parohia Sfantul Prooroc Daniel utilizeaza acum microfoane achizitionate de la noi, de tipul LDF320, fabricate de Proel Italia. Acesta este un micofon construit special pentru uzul in timpul slujbelor din biserica. Este gandit in asa fle incat sa redea sunetul cu claritate in acord cu acustica unei biserici.

De asemenea, constructia lui il face ideal pentru uzul indelungat. Este foarte usor (100 g), desi carcasa exterioara este robusta si foarte rezistenta.

Modelul LDF320 apartine de categoria microfoane cu fir, de tip condenser cardioid, cu o frecventa de raspuns intre 20 – 20.000Hz.

Specificatii tehnice:

Tip traductor: Electret
Pattern polar: Cardiod
Frecventa de raspuns ( +/- 3dB ): 20Hz-20KHz
Sensibilitate: 1 Khz : -40dB
SPL Maxim pt 1% THD : 130dB
S/N ratio : >65dB
Impedanta: 75Ohmi;
Alimentare: +48V DC Phantom; 1,5V
Conector: 3 pin XLR tata
Dimensiuni: 170x30mm
Greutate: 110 grame

Pentru orice sonorizare de biserica, microfoanele sunt esentiale, deoarece asigura claritate la transmitrea slujbei rostita de preot. LA Amro Grup veti gasi o gama alrga de microfoane cu fir sau fara fir, ideale pentru biserici si manastiri.

Unde am mai livrat echipamente pentru sonorizare de biserica?

Biserici si manastiri care au ales echipamentele noastre: Catedrala Ortodoxa – Cluj Napoca, Biserica Armeasca Bucuresti, Catedrala Sf. Spiridon Nou – Bucuresti, Manastirea Cernica – Bucuresti, Manastirea Moldovita – Bucovina, Biserica Pajura – Bucuresti, Parohia Catedrala Metropolitana – Targoviste, Manastirea Sfantul Ioan Evanghelistul si Sfanta cuvioasa Eufrosina – Prahova si multe altele.

Va invitam in magazinul nostru online pentru a descoperi nenumarate alte modele de microfoane profesionale.

Lasă un răspuns