Noutati Amro Grup

Sonorizarea Manastirii Sfantul Ioan Evanghelistul si Sfanta Cuvioasa Eufrosina

sonorizarea-manastirii-sfantul-ioan-evanghelistul

Subiectul ” sonorizare manastire ” este unul dezbatut des la Amro Grup, datorita numeroaselor proiecte finalziate. Recent, manastirea Sfantul Ioan Evanghelistul si Sfanta Cuvioasa Eufrosina a cumparat de la Amro Electronic Grup un sistem audio profesional complex care serveste la buna organizare a activitatii sale religioase.

Despre manastire

Manastirea este situata in localitatea Cornu din judetul Prahova, intr-un loc care ofera o priveliste deosebita asupra orasului Campina. Ctitorirea acestei manastiri s-a facut la sugestia doamnei Aurora Cornu-Cornea, scriitoare de origina romana, stabilita la Paris.

Hramul principal al manastirii este in data de 8 mai. Este ziua in care biserica sarbatoreste minunile Sfantului Ioan Evanghelistul. Cel de-al doilea hram al manastirii este in data de 25 septembrie, cand este sarbatorita Sfanta cuvioasa Eufrosina.

Sonorizare manastire, echipamentele folosite

Sistemul audio pe care manastirea l-a cumparat de la noi este compus din:

  1. un amplificator audio de tipul AUP4250S fabricat de Proel. Un astfel de amplificator are 4 canale independente cu 250 Wati putere reala pe fiecare canal, cu functii de Priority si control.
  2. coloane audio de tipul TS-C20-500/T fabricate de IC Audio. Au un design elegant, 4 difuzoare integrate, se instaleaza cu usurinta, au protectie contra apei si prafului si pot fi integrate intr-o multime de aplicatii de sonorizare Public Adress: cinematografe, studiouri TV sau terase.
  3. un mixer de tipul M1622USB produs de Proel. Este un mixer audio compact, cu 16 canale si procesor de efecte de 24 de biti. Numarul mare de intrari de microfon (12) il recomanda pentru instalatii audio la evenimente sau sisteme audio stage.
  4. un sistem audio wireless de tipul RMW1000M produs de Proel. Este un kit radiomicrofonic compus dintr-un receptor cu afisaj LCD si un microfon de mana. Se pot utiliza pana la 8 astfel de sisteme intr-o locatie, fara risc de interferente.
  5. microfoane lavaliera wireless de tipul LCH370 produse de Proel. Sunt microfoane de tip condenser, omnidirectionale, de foarte buna calitate, cu o frecventa de raspuns intre 20 si 20.000 de Hz.
  6. console microfonice de tipul BMG2 produse de Proel. Au cate un microfon de tip condenser, tip electret, prevazut cu brat flexibil, inel luminos si alimentare phantom.
  7. un kit de microfoane fara fir de tipul RMW1000H produs de Proel. Este un kit de microfoane de tip casca, care functioneaza in banda PLL/UHF, prevazut cu 144 canale, frecventa 50-15.000Hz, afisaj LCD si modulatie FM.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi oferta bogata de sisteme audio pe care le importam si le distribuim.

Lasă un răspuns