Noutati Amro Grup

Sistem profesional de sonorizare la Muzeul Brailei Carol I

sistem-profesional-sonorizare-muzeul-brailei

Muzeul Brailei Carol I a cumparat un sistem profesional de sonorizare produs de Proel.

Despre Muzeul Brailei

In piata Traian numarul 3 din Braila se afla Muzeul Brailei Carol I. Muzeul a luat nastere in anul 1881, prin decretul regelui cu acelasi nume. Este un muzeu complex, care are mai multe sectii: Arheologie, Istorie, Etnografie, Arta, Imemoriale si Stiintele naturii.

In sectia de Arheologie sunt expuse o serie de colectii organizate pe situri. Datorita acestui mod de organizare, vizitatorii pot avea acces la toate vestigiile unei comunitati care a existat de-a lungul timpului. Ii pot observa ocupatiile, modul de viata, precum si schimbarile care au avut loc in felurite domenii.

Sisteam profesional de sonorizare – componente

Muzeul Brailei a cumparat de la Amro Electronic Grup un sistem audio portabil si unul fix. Sistemul portabil este de tipul FREE8LT produs de Proel Italia. Sonorizarea cuprinde si un sistem de microfoane wireless WM600D KIT. FREE8LT este un sistem de sunet PA autonom care asigura difuzarea libera de muzica si anunturi. Nu mai este necesara cuplarea la o sursa de curent electric. Are o putere reala de 20 de Wati, 2 intrari de microfon si o intrare Stereo. In plus, are o interfata bluetooth, Media Player incorporat si acumulator intern.

Proel WM600D KIT este un kit de radio microfoane cu lavaliera, microfon de mana si microfon tip casca. Sistemul audio fix achizitionat de Muzeul Brailei este compus dintr-un mixer amplificator profesional de tipul AMP160XL produs de Proel. Mai contine 6 boxe XE35TW si un sistem de microfoane wireless WM600D KIT.

AMP160XL este un mixer cu amplificator de 160W Rms/100V. Are 4 intrari universale XLR si un design compact. Este ideal pentru instalatiile de sunet ambiental si pentru sistemele de amplificare pentru voce sau anunturi utilitare.

XE35TW sunt incinte audio de perete, de culoare alba, pe 2 cai, cu o putere de 15W. Ofera un sunet de calitate, au un design elegant si un pret avantajos.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru o gama larga de sisteme de sonorizare la preturi excelente!

Lasă un răspuns