Noutati Amro Grup

Salonul Fistic sonorizat de Amro Grup!

studioul-fistic-sonorizat-amro-grup

Salonul Fistic sonorizat de Amro Grup, iata detaliile unui proiect finalizat de curand. Salonul Fistic a facut o investitie foarte potrivita pentru relaxarea si buna-dispozitie a clientelor sale cu un sistem audio profesional. Acesta include un mixer amplificator de tipul AM870 si 6 boxe perete de 6 W/100 V.

La Studioul Fistic se lucreaza cu lacuri de unghii cu formule speciale, care ofera stralucire tridimensionala pe termen lung. Fac si microdermabraziune faciala cu pulbere de diamant. Si tot aici se fac tratamente profesionale de detoxifiere a organismului cu ajutorul electrolizei sarii dizolvate in apa.

Studioul este elegant, cu mobilier si draperii asortatei in culoarea fisticului. Au toata aparatura necesara unui salon de lux. Si mai au ceva: un sistem audio profesional, furnizat de Amro Electronic Grup.

Salonul Fistic sonorizat de Amro Grup – echipamentele folosite

Studioul a facut o investitie foarte potrivita pentru relaxarea si buna-dispozitie a clientelor. A achizitionat de la Amro Electronic Grup un mixer amplificator de tipul AM870. Este un mixer amplificator de 70 W, pentru difuzarea anunturilor de tip public address. Dar si pentru difuzarea de muzica in sistemele PA din restaurante, magazine mici, cafenele, saloane de cosmetica sau de stomatologie. Ca surse de muzica, amplificatorul are tunerul FM sau intrarile USB/MP3.

Din sistemul audio profesional furnizat studioului Fistic fac parte si 6 incinte audio de perete de 6 Wati, pe linie de 100 de Volti. Au culoarea alba si posibilitatea de reglaj al volumului.

Si astfel in Studioul Fistic, la buna-dispozitia si amabilitatea care pluteste in aer s-a adaugat inca un factor, foarte important: muzica de calitate ce se aude in difuzoarele profesionale. Ne bucuram ca ne-am adus si noi contributia la fericirea clientelor care viziteaza studioul.

Va invitam in magazinul online pentru a descoperi echipamentele noastre, potrivite pentru toate proiectele si bugetele.

Lasă un răspuns