Noutati Amro Grup

Sonorizarea cabinetului stomatologic Dental Zen Estetic

sonorizarea-cabinetului-stomatologic-dental-zen-estetic

Azi vorbim despre sonorizarea cabinetului stomatologic Dental Zen Estetic cu un sistem audio profesional. Clientii se bucura acum de muzica relaxanta ce se aude placut in sala de asteptare si in cabinet.

Se spune ca: Exista un gest care are un mesaj universal. Zambetul.

Zambetul este o punte intre noi si lume. Este o ancora pe care o aruncam catre cei din jur, pentru a-i aduce mai aproape de noi. Este o portita pe care o deschidem pentru a-i lasa pe ceilalti sa patrunda in universul nostru interior.

Sonorizarea unui cabinet stomatologic cu standarde inalte

Pentru un zambet cu care sa ne mandrim, avem nevoie de un cabinet stomatologic profesionist. Un astfel de cabinet stomatologic este Dental Zen Estetic din Bucuresti. Cabinetul ofera o gama larga de tratamente si tehnici dentare pentru un zambet sanatos.

La Dental Zen Estetic gasesti de toate: si posibilitatea de a face implanturi dentare. Si reconstructii de dentitie. Si metode de asigurare a sanatatii dentare. Si aparate dentare. Si multe altele. Este locul unde te duci cu probleme dentare si de unde pleci acasa fericit, cu zambetul pe buze.

La Dental Zen Estetic medicii se ocupa de tine cu cea mai mare atentie. Iti pun la dispozitie atat aparatura de ultima generatie, cat si expertiza lor ampla, dobandita de-a lungul timpului. Este locul in care, dupa cum spun chiar ei, „sunt oferite servicii stomatologice care ii fac pe oameni mandri de zambetul lor”.

Sonorizarea cabinetului stomatologic. Echipamente folosite

Anul trecut, cabinetul Dental Zen Estetic a facut o investitie importanta pentru a-si asigura un sistem de sonorizare ambientala profesional. Au achizionat de la Amro Grup un mixer audio cu amplificator de putere de tipul AMP03. Este un mixer amplificator destinat integrarii in sisteme audio de 100V, pentru difuzare de muzica si voce. Permite conectarea de microfoane pentru anunturi. Poate fi folosit si in sonorizarea supermarket-urilor sau a salilor de consiliu din primarii.

De asemenea, cabinetul a achizitionat niste incinte de tavan fals de tipul X50CT. Sunt incinte pe doua cai, de culoare alba, pentru montaj in plafon, cu putere de 100V. Se remarca prin fidelitate acustica foarte buna si prin reproducerea cu acuratete a vocii. Pot fi folosite in sisteme audio public address si pot difuza atat muzica ambientala, cat si anunturi.

Nu in ultimul rand, cabinetul a cumparat niste potentiometre de tipul TRV30B. Sunt atenuatoare de volum cu 5 trepte, cu o putere de maxim 30W si cu functie by-pass. Pot fi folosite in instalatii de adresare publica, in sisteme audio de 100V.

Echipamentele livrate cabinetului Dental Zen Estetic sunt doar cateva din nenumaratele disponibile in pentru tine in magazinul nostru online. Oferim nenumarate solutii pentru sonorizarea si iluminatul afacerii tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.