Noutati Amro Grup

Sonorizarea manastirii Hodos-Bodrog din Arad

sonorizare-manastirea-hodos-bodrog-arad

Amro Electronic Grup s-a ocupat de sonorizarea manastirii Hodos-Bodrog din Arad, un loc cu o istorie impresionanta.

Despre imprejurimile manastirii

Inainte de a povesti despre sonorizarea manastirii, merita o scurta descriere a locului in care aceasta se afla. Un loc, deosebit de frumos, in judetul Arad. Odata patruns pe meleagurile aradene, exista nenumarate comori turistice pe care le poti descoperi. De exemplu, statiunea balneoclimaterica Baile Lipova, renumita pentru apele sale minerale carbogazoase, ferugiene, magnezienesi hipotone.

Teatrul de marionete din Arad care ii incanta pe micii aradeni de mai bine de cinci decenii. Casa memoriala Ioan Slavici din comuna Siria in care se pastreaza o colectie documentara in cinstea marelui scriitor. Din colectie fac parte: carti din opera scriitorului, editii princeps, scrisori, fotografii si mobilier de epoca. Muzeul Cofetariei cu creatii spectaculoase, printre care se numara torturile de mireasa cu reproduceri dupa tablourile lui N. Grigorescu.

Istoria manastirii

Si, nu in ultimul rand, exista un locas de cult cu o istorie straveche: manastirea Hodos-Bodrog, unul din cele mai vechi asezaminte monahale din tara.

Potrivit legendei, undeva demult, un taur din turma unui pastor a scurmat in pamant, dand la iveala o icoana. Iar pe locul unde a fost descoperita aceasta icoana a fost construita manastirea Hodos-Bodrog.

Prima atestare documentara a manastirii dateaza din anul 1177. A trecut aproape un mileniu de cand manastirea a luat fiinta. Un mileniu in care ea vegheat la propovaduirea credintei crestine. Si in care a tinut treaza constiinta oamenilor care au vizitat-o in zilele de sarbatoare sau cu ocazia hramului.

Sonorizarea manastirii

Pentru sonorizarea manastirii, au fost necesare echipamente audio porfesionale pentru un sunet clar. Amro Electronic Grup a furnizat instalatia de sunet bazata pe difuzoare exponentiale ABS 30 W marca Proel. Aceste difuzoare au unitate driver integrata si sunt dedicate sistemelor audio pe linie de 100 V. Au indice de protectie ridicat, 55, ceea ce inseamna ca sunt protejate de praf si de jeturi de apa. Ca aplicatii, pot fi folosite in: instalatii Public Address pentru stadioane, sali de sport, parcari auto, parcuri si gradini.

Manastirea a cumparat, de asemenea, niste boxe audio de exterior de tipul HS 30 AL, marca Proel. Acestea sunt boxe din aluminiu, de tip horn, cu unitate driver de 30 W, pe linie 100 V. Au o calitate audio excelenta, rezistenta la apa si sunt extrem de bune pentru sonorizari exterioare. Sunt ideale pentru arenele sportive si in alte aplicatii care cer o sonorizare impecabila. Au indice de protectie 55, ceea ce arata ca sunt rezistente la praf si apa.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a vedea ofertele noastre la sistemele de sonorizare. Avem oferte pentru toate proiectele si bugetele!

Lasă un răspuns