Noutati Amro Grup

Alarmare industriala la uzina Tohan din Brasov

alarmare-industriala-uzina-tohan-brasov

Amro Electronic Grup a echipat uzina Tohan din Zarnesti Brasov cu o sirena de alarmare industriala. Modelul MS20 ste o sirena electromecanica, cu o raza de acoperire de 1000 de metri. Are o singura tonalitate de alarmare si un pret foarte avantajos.

Alarmare industriala intr-o uzina cu istorie

Uzina Tohan a luat fiinta in 1938, facand parte pe atunci din grupul industrial Malaxa. Acest grup a fost unul de referinta in perioada interbelica.

Uzina isi are sediul la 25 de kilometri de Brasov, la poalele muntilor Piatra Craiului.. In apropiere pot fi vizitate faimoase monumente si vestigii medivale: Cetatea Rasnov si Castelul Bran. Ultimul aminteste de legenda mult-temutului personaj Dracula.

Domeniul de activitate al uzinei este strans legat de necesitatile Armatei Romane din timpul celui de-al doilea razboi mondial si in perioada postbelica. Productia a fost orientata initial catre produse militare:

  • munitie de artilerie
  • rachete sol-sol si aer-sol
  • focoase pentru rachete

Ulterior ea si-a extins activitatea prin producerea de produse civile:

  • elemente pirotehnice
  • accesorii pentru masini unelte
  • constructii metalice sudate

De curand, Amro Electronic Grup a furnizat uzinei Tohan un sistem de alarmare industriala in caz de pericol. Este vorba de sirena M20, marca Erso Indulux.

MS20 este o alternativa foarte buna la sistemele de evacuare vocala si avertizare civila cu fir produse de Erso, Germania.

Ca specificatii tehnice, sirena de alarmare industriala are indice de protectie IP44, banda de frecventa 580Hz si SPL la 1000m de 50dB.
Cu ajutorul acestei sirene de alarmare industriala, personalul angajat si populatia din vecinatatea uzinei vor fi protejate impotriva pericolelor. De acum inainte, activitatea uzinei se va desfasura in conditii de siguranta sporita.

Vizitati magazinul nostru online pentru a descoperi echipamentele de alarmare industriala de care aveti nevoie.

Pentru sisteme custom, contactati-ne pentru solutiile propuse de specualistii nostri!

Lasă un răspuns