Noutati Amro Grup

Sistem perfomant de televot pentru Asociatia ANEVAR

televot interactiv asociatia anevar

Asociatia ANEVAR a achizitionat de la Amro Electronic Grup un sistem de televot. Este exact echipamentul de care avea nevoie pentru desfasurarea sedintelor cu membrii sai. Acum acestia pot vota in timp real, iar voturile lor pot fi expuse imediat cu ajutorul unui videoproiector. Astfel, vor fi vizualizate de toti cei prezenti in sala.

Cine este ANEVAR?

Asociatia nationala a evaluatorilor din Romania a luat nastere in anul 2001. Aparitia sa pecetluieste 20 de ani in care meseria de evaluator s-a dezvoltat si s-a consolidat. Ambele, in paralel cu inflorirea economiei romanesti.

Cei care vor sa devina experti evaluatori in Romania trebuie sa isi ia acreditarea de la aceasta asociatie. Pe langa acest rol ea mai are si misiunea de a proteja intereselor celor care au devenit membrii sai. De a asigura exercitarea independenta a meseriei de evaluator. Si de a promova standardele, tehnicile si metodele de evaluare folosite de evaluatorii autorizati.

ANEVAR are o gama intreaga de atributii in organizarea evaluatorilor care activeaza pe teritoriul Romaniei:

  • sprijina formarea si perfectionarea evaluatorilor
  • tine evidenta lor
  • publica reviste de specialitate
  • organizeaza sau participa la evenimente specifice nationale sau internationale.

ANEVAR avea nevoie de un sistem de televot, ca asociatie care organizeaza nenumarate sedinte. Respectiv, sedinte in cadrul carora sunt necesare sesiuni de votare, pentru a receptiona in timp real optiunile participantilor. Ea a gasit in magazinul nostru online exact echipamentul de care avea nevoie: un sistem televot, ieftin si eficient.

Este un sistem prin intermediul caruia este cerut feedback-ul participantilor – un feedback intantaneu, da la grupuri extinse de participanti.

Acest sistem televot este format din telecomenzi pentru sondarea opiniei, antena de colectare a voturilor (fixa sau mobila). In plus, un soft care poate fi pus pe orice calculator. Calculatorul poate fi conectat la un videoproiector pentru a afisa rezultatele vizibil pentru toti cei prezenti in sala.

Caracteristici sistem televot

  • telecomenzile sunt foarte compacte, cantaresc doar 32 de grame si au dimensiunea unei carti de vizita
  • antena de colectare a voturilor poate sa fie:

1) fixa, poate gestiona pana la 2000 de telecomenzi.

2) mobila, apare sub forma de stick USB si poate gestiona doar maxim 250 de telecomenzi.

  • sistemul poate fi insotit de o telecomanda de gestiune a prezentarilor din Powerpoint

Nu este nevoie de conexiune la internet. Un sistem televot este foarte usor de folosit.

In legatura cuacest sistem televot, Asociatia ANEVAR si-a exprimat multumirea, intr-un feedback pozitiv. ”Este atat de eficient si de util, incat a devenit indispensabil in activitatea noastra zilnica.”

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a face cunostinta cu acest sistem televot. Convingeti-va cat de util in activitatea dumneavoastra.

Lasă un răspuns