Noutati Amro Grup

Sistem audio EVAC pentru Mercur Mall Craiova

sistem-audio-evac-pentru-mercur-mall-craiova

Pe data de 10 iunie a avut loc inaugurarea Mall-ului Mercur din Craiova, un complex comercial de anvergura. Amro Electronic Grup i-a asigurat un sistem audio EVAC in conformitate cu normele EN54.

Inaugurarea Mall-ului a fost marcata cu un campionat de cumparaturi si cu un concert exceptional sustinut de Delia si Deepcentral.

Mercur Mall din Craiova este fostul magazin Mercur, trecut printr-un amplu proces de renovare. In urma acesteia el a dobandit o fata noua care include peste o suta de magazine. Printre prezentele cele mai importante se numara retailerul suedez H&M, Rinascenti, Oliver, Diverta, Catalin Botezatu, Germanos, Flanco, Kendra si altele.

Mall-ul aspira sa satisfaca pretentiile cele mai inalte ale craiovenilor. Este un mix comercial complex, cu zone de cumparaturi si de divertisment. La etajul trei se afla o zona de food-court si un loc de joaca pentru cei mici. La etajul sase e un cinema de peste o mie de metri patrati, cu sase sali digitale. La etajul cinci e o sala de fitness.

Costul lucrarilor de amenajare au fost foarte mari, depasind zece milioane de euro. A fost o investitie care a meritat din plin! Mall-ul a devenit un loc in care craiovenii vor veni la shopping sau sa isi petreaca timpul liber.

Proiectul a fost unul amplu si inovator, menit sa dea o imagina noua, moderna, centrului orasului.

Ca detalii arhitecturale, s-au folosit solutii moderne de design. La exterior e o structura cu vitrine generoase care asigura o priveliste deosebita. Toate eforturile facute au dat Mall-ului o imagine deosebita, la standarde internationale.

Despre sistemul audio EVAC

Cei care s-au ocupat de noul Mall au avut in vedere si achizitionare un sistem audio profesional. Pentru aceasta au apelat la Amro Electronic Grup, gasind in magazinul nostru online tot ceea ce aveau nevoie. Mai precis, un sistem audio EVAC, complex si performant, in conformitate cu normele EN54. Sistemul de sonorizare si evacuare vocala indeplineste functia de difuzare de muzica ambientala. De asemenea, poate difuza nunturi preinregistrate sau live cu mesaje promotionale si de interes pentru cumparatori. Insa cel mai important, sistemul asigura difuzarea nunturilor de avertizare si evacuare vocala in situatii de urgenta.

Pentru Mall-ul Mercur a fost o lucrare de anvergura, iar pentru noi o provocare. Si, totodata, confirmarea ca avem tot ce ne trebuie pentru a raspunde celor mai exigente cerinte ale clientilor. Avem echipamente performante, dar si expertiza necesara pentru a da acestor echipamente cele mai potrivite intrebuintari.

Daca doresti sa asiguri afacerii tale un sistem audio EVAC in conformitate cu normele EN54, contacteaza-ne!

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi ofertele noastre de sonorizare. Avem oferte pentru toate necesitatile si toate buzunarele.

Va dorim cumparaturi placute!

Lasă un răspuns