Noutati Amro Grup

Despre sonorizarea scolii Martian Negrea

despre-sonorizarea-scolii-martian-negrea

Un proiect recent de sonorizare a fost implementat intr-un loc valoros, cu istorie bogata. Este vorba despre sonorizarea scolii Martian Negrea din Valea Viilor. Scoala gimnaziala a apelat la specialistii nostri pentru un sistem de sonorizare profesional.

Pentru sonorizarea scolii Martian Negrea s-a ales un sistem audio portabil, adaptabil tuturor ocaziilor: serbarile, festivitatile de premiere, sedintele cu parintii. Toate se vor desfasura mult mai bine datorita acestui sistem de sonorizare ambientala.

Scoala se afla pe Strada Principala din localitatea Valea Viilor, la numarul 185 si este o cladire mica, dar cocheta. Cladirea are o istorie indelungata ale carei radacini pornesc din anul 1870. A fost anul in care s-a construit prima scoala in comuna, intr-o perioada in care conditiile nu erau foarte favorabile invatamantului public.

Aceste conditii vitrege au fost invinse insa de aspiratia satenilor de a avea parte de instruire prin scoala. Decenii la rand ei au sustinut sistemul de invatamant prin propriile eforturi.

Apoi, in anul 1927, statul a preluat sistemul de invatamant sub egida sa. Atunci a fost inaugurata scoala cu invatamant primar, care avea doar 4 sali de clasa si o cancelarie.

Timpul a trecut si perioada 1976-1980 a adus comunei o noua surpriza placuta: a fost construita o cladire noua, care cuprinde 14 incaperi, in care se desfasoara invatamantul claselor V-VIII. Astfel a luat nastere scoala gimnaziala Martian Negrea, din Valea Viilor, cea care asigura instruirea elevilor de gimnaziu din localitate.

Scoala ofera acum metode de invatamant moderne elevilor sai, beneficiind de un sistem de sonorizare profesional, furnizat de Amro Electronic Grup.

Va asteptam in magazinul nostru online pentru a descoperi ofertele noastre de sonorizare, pentru toate proiectele si bugetele!

Lasă un răspuns