Noutati Amro Grup

Difuzoare de tavan la ferma Cocosu Rosu

difuzoare-tavan-ferma-cocosu-rosu

Ferma Cocosu Rosu a achizitionat de la Amro Electronic Grup difuzoare de tavan fals de tipul XE55CTX. Sunt difuzoare pe doua cai, albe, cu o putere de 30 de Wati, special concepute pentru integrarea in sisteme de 100V.

Timpul liber la Cocosu Rosu

Este timpul nostru pretios, pe care vrem sa-l impartim cu cei dragi si in care sa ne simtim bine. Timpul pe care vrem sa-l petrecem in cele mai frumoase moduri cu putinta. Sa mergem undeva in mijlocul naturii, la munte sau la mare. Intr-un club. Intr-un parc. La un spectacol unde distractia maxima e garantata.

O optiune mai neobisnuita, dar foarte interesanta, in special pentru cei care au copii mici, este petrecerea timpului liber la o ferma cu animale.

Este locul in care copiii crescuti la bloc pot lua contact cu aspectele rustice ale existentei. Pot cunoaste animalele despre care au citit in cartile de la scoala. Le pot admira pe indelete, le pot hrani sau se pot juca cu ele.

O astfel de ferma care s-a dezvoltat mult in ultimii ani este Ferma Cocosu Rosu. Este locul unde poti cunoaste de aproape oranduirea unei gospodarii. Poti sa asisti la activitati cum ar fi: mulsul vacilor, hranitul purceilor, adapatul oilor, prepararea casului dulce.

Locul unde poti descoperi, intr-o atmosfera placuta si relaxanta, cum decurge viata la tara. Unde te poti relaxa. Si unde copiii pot avea parte de multe distractii pentru varsta lor: o tiroliana care face furori printre cei mici. O plimbare cu trasura sau cu poneii care le vor oferi celor mici amintiri de neuitat.

Dupa o portie de relaxare si de distractie este binevenita intotdeauna o masa buna. Ferma Cocosu Rosu stie sa se ocupe cat se poate de bine si de acest aspect. Exista un restaurant unde sunt servite preparate pe baza de ingrediente obtinute la ferma. E o interpretare eco in termeni romanesti. Un meniu variat care te ademeneste cu gusturi placute si diverse: pastrama de berbecut sau de vitel. Carnati de oaie sau de purcel, bulz, supa de gaina, sarmale, cozonac, placinte de casa.

Sonorizare profesionala cu difuzoare de tavan

Ferma Cocosul Rosu a achizitionat din magazinul nostru online niste difuzoare de tavan fals de tipul XE55CTX. Sunt difuzoare de banda larga, fiabile si rezistente, cu un sunet clar si un pret avantajos. Au dimensiuni medii – 17 cm patrati.

In plus, ferma a achizitionat si un atenuator de volum de tipul AT120. Este un atenuator de 120W, in 5 trepte, cu montaj ingropat, extrem de util atunci cand se doreste reglarea volumul independent pe fiecare zona existenta in incinta.

Astfel ferma si de o sonorizare profesionala care completeaza experienta turistilor ce merg in vizita acolo.

Va invitam sa vizitati magazinul nostru online pentru a descoperi oferte de sonorizare pentru toate gusturile si pentru toate buzunarele.

Lasă un răspuns